Als Brand Manager, in een team van vier, ga jij bijdragen aan het verder laten groeien van het merk No Fairytales in binnen- en buitenland. Van A tot Z ben jij betrokken bij alles op het gebied van marketing en innovatie. Het bedenken van nieuwe ideeën tot het uitvoeren ervan, is iets waar jij goed in bent en blij van wordt.

Je bent flexibel en hebt een flinke dosis ondernemerschap. Je grijpt graag kansen die zich voordoen en probeert het maximale uit het budget te halen. Daarnaast is het belangrijk dat je behalve creatief, ook strategisch en analytisch kunt denken om de marketingactiviteiten continue te optimaliseren op basis van data, trends en insights. We zoeken voor deze rol een hands-on Brand Manager, die proactief meebouwt aan de razendsnelle ontwikkeling van deze ambitieuze scale-up.

Over No Fairytales

No Fairytales is een scale-up die flink groeit en bestaat momenteel uit een team van twaalf medewerkers. Er zullen de komende maanden nog enkele teamgenoten bij komen. Een goede gezondheid is de basis voor een lang, gelukkig en positief leven. Wij geloven dat het mogelijk is om gevarieerder te eten zonder je eetgedrag ingrijpend te veranderen. No Fairytales ontwikkelt lekkere producten door veel gegeten bestaande producten te verrijken met een flinke hoeveelheid groenten. Met eenvoudige stapjes op weg naar een gezonder leven. Echt waar. Geen sprookjes.

Verantwoordelijkheden

  • Je neemt de lead in het lanceren van verschillende NPD projecten in de verschillende markten, van begin tot eind
  • Je ontwikkelt tailormade communicatie- en activatieplannen
  • Je volgt proactief de trends, ontwikkelingen en resultaten, deelt de belangrijkste inzichten in het team en gebruikt deze bij het maken van nieuwe plannen
  • Je ondersteunt het team bij ad hoc projecten, kansen en uitdagingen, passend bij een scale up organisatie

Jouw ervaring

  • 3-5 jaar ervaring in marketing, internationale ervaring is een pré
  • Ervaring met het lanceren van nieuwe producten in een of meerdere markten (van idee tot executie)
  • Ervaring met het ontwikkelen, uitrollen en evalueren van marketing campagnes
  • Goede projectmanagement skills

Solliciteren!?

Heb je interesse in de functie Brand Manager? Stuur dan een e-mail met jouw motivatie en CV naar contact@nofairytales.nl. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.